Hotspot ne demek ve Hotspot internet paylaşımı nedir? Telefonda hotspot  nasıl açılır ve kapanır (Android & iPhone) - Cenuta Blog

Hotspot ( Wi-Fi ) ;

Hotspot halka açık yerlerde kablosuz İnternet ya da Ağ hizmetlerinin sağlandığı yerel alanlardır. Hotspotlar bina içleri, kampüs alanları, kurumsal kuruluş kullanım alanları ile sınırlı alanlar için geçerlidir. Mobil bilgisayar kullanıcıları tarafından ziyaret edilen tüm alanlar Hotspot uygulama alanları olarak görülebilir. Hotspot; Kurumsal yönetim servis sağlayıcılar, kurumsal müşterilerine rakiplerinden farklı servisler sunabilmek isteyen kuruluşlar ve katma değerli geniş bant İnternet erişimi sağlamak isteyen teşebbüsler tarafından kullanılır.

 

Uygulama Alanları ;

Otel lobileri, barları, lokantaları, otel toplantı salonları, otel odaları, havaalanı bekleme salonları, konferans salonları, restoranlar, fuar alanları, konferans merkezleri, tren İstasyonları, bekleme salonları, cafeler ve toplu taşıma araçlarında kullanılır.

 

Teknobil Telekom HS Uygulaması ;

Teknobil Telekom TeknoHS Yönetim yazılımı ile Data Center ( TeknoDC ) sunucularımızda güvenli bir şekilde barındırılarak ilgili Uygulama Alanlarına Kiralama yöntemi ile Hotspot Kullanıcılarını daha güvenli yönetmenize yardımcı olabilecek uygulamadır.